De Verandering Werkt. Ook voor wie onderneemt.

Door N-VA op 10 april 2017, over deze onderwerpen: Economie, Ondernemen
De Verandering Werkt. Ook voor wie onderneemt.

De Vlaamse ondernemer kan rekenen op de N-VA. Wij voeren een beleid dat ondernemerschap aanmoedigt en bevordert. Met concrete maatregelen die Vlaamse ondernemers ondersteunen als zij een zaak opstarten en wanneer zij hun bedrijf uitbouwen of vernieuwen.

De resultaten mogen er ondertussen zijn. Onze ondernemingen zijn weer competitief. Nooit waren er zoveel starters, het aantal faillissementen is sterk gedaald en onze arbeidsmarkt veert weer op. Het N-VA-beleid voor kmo’s werpt dus duidelijk zijn vruchten af. De N-VA laat ondernemers dan ook doen waar ze goed in zijn, zonder administratieve overlast of boekhoudkundige drempels.

“Het is belangrijk dat we de creativiteit in startende ondernemingen alle kansen geven”, zegt Johan Van Overtveldt, minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding. Zijn Vlaamse collega van Werk, Economie, Innovatie en Sport, Philippe Muyters, is het daar volmondig mee eens: “Meer dan ooit moeten we inzetten op onze kmo’s, die het hart vormen van onze economie.”

Lees hier de volledige kmo-brochure van de N-VA, met 13 concrete N-VA-maatregelen die het verschil maken voor de Vlaamse ondernemers.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is